ÚJ KIA CEE’D

ÁMULATBA EJT.

Loading

KIA CEE’D

EGY MÁSFAJTA AUTÓ

Stílusos és sportos autó tele csúcstechnikával – európai tervezők alkotása, amelyet bárhol a világon megbámulnának! Meg fog lepődni: ez az új, továbbfejlesztett Kia cee'd!
És ha ennél is sportosabb élményre vágyna, a GT Line felszereltséggel még tovább fokozhatja a Kia cee'd dinamizmusát. De inkább higgyen a saját szemének!

CEE'D VIDEÓ GALÉRIA
Készen állsz, hogy az új Kia cee'd elkápráztassa? Fedezze fel! TVC 1 visual
 • Az új Kia cee'd megérkezett. Merész, erőteljes és ugrásra kész. Legyen szemtanúja, amint az új Kia felülemelkedik a helyzeten! Ismerje meg!

  MEGLEPETÉS AZ UTCÁN

 • Elveszettnek érzi magát? Az új Kia cee'd kész megmutatni Önnek a helyes utat. Ámuljon el tőle!

  A CEE'D TÉRKÉPRE KERÜL

EL FOGJA KÁPRÁZTATNI ÖNT

Az új cee'd 7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltót és olyan, csúcstechnikájú szolgáltatásokat sorakoztat fel, mint az új navigációs rendszer.
Turbo GDI motorjával minden út élmény, amelyet nem felejt el egyhamar.
Számítson rendhagyó találkozásokra e rendhagyó autóval!

FŐBB JELLEMZŐK

TELE MEGLEPETÉSEKKEL

Kia 7-year warranty logo


Minden új Kiához jár a 7 év / 150 000 kilométer garancia (3 évig korlátlan, a 4. évtől 150 000 kilométerre limitált). Ez, az utolsó csavart is fedező garancia ingyenes és átruházható a következő tulajdonosra, ha az autót a szervizterv szerint, rendszeresen karbantartatja.

TUDJON MEG TÖBBET!

360° BEMUTATÓ

360 FOKNYI LÁTVÁNYOSSÁG

A jellegzetes Kia tigrisorr-hűtőrács, dinamikus forma, sportos hátsó... az új Kia cee'd kinézete igazán káprázatos! Nem is olyan meglepő ez, hiszen a Kia díjnyertes, európai dizájnstúdiójának alkotása.
Ráadásul a GT Line felszereltséggel még merészebbé és sportosabbá teheti az eleve lélegzetelállító külsőt!

Töltődik
 • Krómozott ablakkeretm

 • Oldalsó küszöb versenyautós hatással

 • Adaptív HID Xenon fényszóró

  Figyelemfelkeltő "Jégkocka" LED nappali menetfény

 • Kifejező, sportos első lökhárító

 • Új dizájnú 17" könnyűfém felni

 • Versenyautó ihlette hátsó lökhárító

 • Jellegzetes LED hátsó lámpa

  Exkluzív GT Line embléma a csomagtérajtón

 • Merész stílusú, króm, dupla kipufogó

visual for chrome window trim feature visual for side sill mouldings feature visual for front lights feature visual for sporty front bumper feature visual for alloy wheels feature visual for rear bumper feature visual for rear LED combination lamp feature visual for chrome exhaust feature

KIA CEE’D

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN

Nem újdonság, hogy a jó dolgok általában vonzzák egymást. Fedezze fel a Kia cee'd család sokoldalú választékát: minden modell 100%-ban egyedi, de mégis mind 100%-ig Kia cee'd!

Fogyasztási és Co2 kibocsátási információk

(Üzemanyag-fogyasztás (kombinált) 3.9-7.4 l/100 km. CO2: 102-171 g/km. Minden üzemanyag fogyasztási adat az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletével összhangban elvégzett, hivatalosan jóváhagyott tesztekből származik, modellek közötti összehasonlítás céljából.)